nemme og gennemprøvede opskrifter på mad til to personer

 

Søgning med FreeFind

Rabarbergrød

400 g rabarber
5 dl vand
¼ stang vanille

¾ dl sukker
2½ spsk kartoffelmel
½ dl vand

1 tsk sukker

1½ dl kaffefløde
1 spsk hakkede mandler

Rabarber udskæres i 2-3 cm stykker og koges 10 minutter i vand med flækket vanille. Kommes derefter i en sigte så saften sies fra i en ren gryde.

Sukker kommes i gryden med saften, udrøres, og bringes i kog. Gryden tages af komfuret, og kartoffelmel udrørt med vand tilsættes lidt ad gangen under omrøring.

Grøden hældes i en serveringsskål, drysses med sukker og stilles til afkøling 2-3 timer.

Serveres med kaffefløde og hakkede mandler.

sae xdessert
Klik for større billede
Energi pr. person: 1.417 kJ Grøn smiley
Grøn smiley
Protein 5 g 6%
Kulhydrat 57 g 69%
Fedt 9 g 25%
Alkohol 0 g 0%

Sæson for friske rabarber er april - oktober.

Opskriften er udskrevet fra:
www.madtilto.dk/opskrift/dessert/des118.htm

Valid XHTML 1.0 og CSS level 2.1 - For spørgsmål eller kommentarer kontakt Webmaster, Mad til to.