nemme og gennemprøvede opskrifter på mad til to personer

 

Søgning med FreeFind

Stuvet hvidkål

400 g hvidkål
1 liter vand
½ tsk salt
1 dl kogevand
2 dl mælk
1 spsk hvedemel
1 knsp tsk reven muskat

Kålen snittes og koges 5 minutter i vand med salt, hvorefter den hældes til afdrypning i en sigte. Kogevand og halvdelen af mælken bringes i kog. Resten af mælken rystes sammen med melet i en meljævner og tilsættes lidt ad gangen under omrøring. Kålen kommes i, krydres med reven muskatnød, salt og hvid peber og koges i 5 minutter mere.

til xtilbehor
Klik for større billede
Energi pr. person: 716 kJ Grøn smiley
Grøn smiley
Protein 8 g 19%
Kulhydrat 29 g 68%
Fedt 2 g 13%
Alkohol 0 g 0%

Serveres f.eks. til medisterpølse, frikadeller, hamburgerryg og pølser.

Opskriften er udskrevet fra:
www.madtilto.dk/opskrift/tilbehor/til125.htm

Valid XHTML 1.0 og CSS level 2.1 - For spørgsmål eller kommentarer kontakt Webmaster, Mad til to.