Erhverv

Optimer din virksomhed med IT rekruttering

At finde nye medarbejdere og de rette kandidater til sin virksomhed kan være en tidskrævende og udfordrende proces. Derfor kan det være en fordel at få professionel hjælp udefra af virksomheder, som er specialiserede indenfor rekruttering og personlighedsanalyser. På denne måde sikrer du dig at få de rette kandidater på dit team og sparer dig selv for en masse tid og bekymringer.

It rekruttering

Står du og mangler en ny kvalificeret It-medarbejder, som kan varetage diverse it opgaver uden problemer, så kan en it rekruttering være en stor fordel. Mange rekrutteringsvirksomheder har ofte et stort netværk og gode relationer til it-branchen, således at de kan sikre deres kunder, at de kan finde de bedste kandidater.

Ved at få hjælp af en rekrutteringsvirksomhed øger du altså dermed med dine muligheder for at tiltrække de rette kandidater. På denne måde øger du altså dermed også dine chancer for at finde den helt rette medarbejder med de rette kompetencer og værdier, som passer til netop din virksomhed.

Personlighedsanalyse

Når man skal finde de rette kandidater til sin virksomhed, så kan diverse IQ- og personlighedsanalyser også være en fordel at benytte sig af. Nogle virksomheder vælger at benytte sig af begge dele under selve jobsamtalen, hvilket ofte også viser sig at være en god beslutning og bære frugt i sidste ende.

I en god rekrutteringsproces kan en IQ-test eller en personlighedsanalyse nemlig ikke stå alene og adskilles, da en dygtig, pligtopfyldende og pålidelig medarbejder oftest skal have både den rette intelligens og den rette personlighedstype for at skabe værdi i en virksomhed.

Derfor kan det altså være super effektivt at benytte begge dele, således at man både sikre sig en kandidat med en tilstrækkelig IQ samt de rette sociale færdigheder som passer til ens arbejdsplads.

Branding og rekrutteringsvideo

En anden effektiv måde at tiltrække de rette kandidater på, det er naturligvis ved at gøre sin virksomhed bemærket på de sociale medier. Vi lever i dag i et samfund hvor digitaliseringen har fået større indpas end nogensinde før. Ønsker man at gøre sin virksomhed bemærket, så kan det altså i høj grad betale sig at udnytte de sociale medier til branding af sin virksomhed.

Dette kan man eventuel vælge at gøre via en videorekruttering, hvilket mange virksomheder også tilbyder hjælp til. Sådan en video vil ofte bestå af en kombination af informationer om virksomheden og dens værdier, samt hvem og hvilke kvalifikationer man søger. Den vil ofte vare omkring 1 minut og målrette sig efter en bestemt målgruppe efter aftale.

Rekruttering er altså oplagt at benytte sig af, hvis man vil optimere sin virksomhed.